Logo Pic
Apuleius 2024. május 05.

A Roma elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este.

A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy fordulóval a zárás előtt, egy esetleges győzelemmel kellő távolságban tarthatnák a farkasokat, akik jelenleg az ötödik helyről, hat pont hátránnyal próbálják csökkenteni lemaradásukat.

Massimiliano Allegri nélkülözni kényszerül a sérüléséből lábadozó Alex Sandrót, míg Kenan Yıldız gyomorbántalmak miatt hagyja ki a rómaiak elleni bajnoki mérkőzést.

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti majd élőben.

A Juventus 22 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: De Sciglio, Bremer, Gatti, Danilo, Rugani, Cambiaso, Djaló

Középpályások: Locatelli, Kostić, McKennie, Miretti, Weah, Rabiot, Alcaraz, Nicolussi C.

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Iling-Junior

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 2 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 9 nap
A kommunizmus egyik utolsó botránya: az 1989-es érettségi
Kerek Bálint • 5 nap
Cikkek a címlapról
Miskolczi legendák
Négy miskolci legendát hoztam nektek mára. Megismerkedhettek a miskolci sárkány legendájával, majd ennek a folytatásával, a Mátyás király és a Szent György Lovagrend történetével. Ezután a miskolci kocsonyáé kész a főszerep, majd a Fekete kutya is színre lép. :)   Az avasi református templom sok…
Slash leszállította az új dalokat
A nemrég az MVM Dome-ban is fellépő, Slash leszállította új nagylemezét Orgy Of The Damned címmel. A blues centrikus albumon olyan világsztárok vendégszerepelnek többek között, mint Brian Johnson (AC/DC), Demi Lovato, Iggy Pop, Billy Gibbons (ZZ Top), Beth Hart, vagy Paul Rodgers. Alább a teljes…
>